Mellények szerelőknek és más szakembereknek

, , Mellények szerelőknek és más szakembereknek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kellően kényelmes viselet minden esetben elengedhetetlen, ha kimozdulunk otthonról, főleg, ha azt azért tesszük, hogy dolgozni menjünk. Az életünk jelentős részét töltjük el a munkahelyünkön, így fontos adni a külsőre is. Ha nem irodai feladatokat végzünk, hanem műhelyben, építkezésen vagy más, gyakran szabadtéri munkákat, úgy a mellények a téli hónapokban igazán előnyös tud lenni.

Ezek a kivételes ruhadarabok, az egyedi felépítésüknek hála melegek és nagyon strapabíróak. Gyakori, hogy jó néhány zsebbel vannak felvértezve, amelyekbe tetszés szerint pakolhatjuk a különféle eszközeinket. Az Orosi fekete ripstop mellények több változatát ismerhetjük meg közelebbről a shop.zebrekm.hu oldalon.

Az egészen az állig zipzáras kivitelek remekül zárnak, így bent tartják a hőt. Kimondottan szerelőknek lettek kifejlesztve. Vastag pamut és poliészter, ripstop (továbbszakadás biztos) alapanyagból épülnek fel. A derékrész elasztikus zsinór segítségével állítható igényre szabottan. A mellények kopásálló Oxford PES betétekkel van megerősítve, így a tartósság garantált.