Könnyen mozgatható zsákos szén

, , Könnyen mozgatható zsákos szén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A téli tüzelő felhalmozása során általában komoly gondot jelent a nem megfelelő méretű tárhely jelenléte. Ilyenkor csak annyit lehet tenni, hogy okosan választjuk ki a megfelelő fűtőanyagot. Az azonnal égethető zsákos szén minden szempontból kivételes. Egyszerűen szállítható és több méter magas oszlopokba is felrakható. Nem okoz gondot a mennyezetig érő oszlopokba rakás, amivel rengeteg helyet takarítunk meg. Az zsákos szén tüzelése során pontos képet kapunk arról, hogy mennyi fogy belőle adott idő alatt.

Ennek hála, ki tudjuk számolni, hogy a hátralévő vagy éppen a következő szezonra mekkora mennyiségben kell majd gondolkodnunk és az mekkora kiadást jelent. Remek spórolási lehetőségeket rejt magában ilyen módon a zsákos szén. A 25 vagy 30 kilogrammos kiszerelések mozgatása nem okoz problémát. Megfelelőn osztályozott formáról van szó vagy brikettről, ami nem porlik, ezzel veszítve a fűtőértékéből. A zsákos szén pontosan azt nyújtja, amit elvárunk tőle.

Kényelmet és magas kalóriatartalmat. Mi van akkor, ha csak gyengébb minőséget van lehetőségünk megrendelni. A modern technikai fejlesztések jóvoltából, ez nem jelenthet problémát. Kapható carborobot szén változat, ami általában a dara típusnak felel meg. Ez elég apró szemcseméretű és a hagyományos tűzterekben, amilyen a kandalló vagy cserépkályha, jelentősen csökkenne az égés hatásfoka.

Ezért megalkottak a szakértők olyan kazánváltozatokat, amelyek képesek kihozni belőle a maximumot. A carborobot szén megfelelő mennyiségekben adagolva és folyamatos salakeltávolítással, mozgatással kiadja magából a magas kalóriatartalmat. A kellően nagykapacitású adagoló egység jelenlétében, elég feltölteni a puffertartályt és onnan megállás nélkül történik a betáplálás. Az elektronizált rendszer jelzést küld a mobilunkra, amikor fogytán van a carborobot szén. Megéri alaposan utánajárni a részleteknek, mert bár befektetést igényel a speciális hálózat és egység kiépítése, megvásárlása, de az alacsony carborobot szén árak miatt nagyon is megéri.