Kényelmes kiságy pelenkázóval együtt

, , Kényelmes kiságy pelenkázóval együtt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Függetlenül attól, hogy a szülők milyen nevelési módszert választanak a gyermeküknek, a pihentető alvás megteremtése már az első naptól kezdve adott kell legyen. Sokáig használható kiságy pelenkázóval együtt már igen jó áron kapható a bútorboltokban, plusz sokuk összeállítása sem egy ördöngösség.

A legtöbb modell nem fix, a pelenkázó rész a későbbiekben leszerelhető, valamint a matracot tartó részek lejjebb engedhetőek. A kiságy pelenkázóval vagy anélkül a gyermek fejlődését és pihenését kell szolgálja, így érdemes olyan változatot keresni, aminek akár az egyik oldalát is le lehet venni.

Ha ilyet választ, akkor bizony nemcsak az első évben lehet használni, hanem addig, amíg a gyerek el nem éri a 98-100 cm magasságot. Webáruházunkban a kiságy pelenkázóval fehér vagy natúr színben egyaránt kapható, méghozzá árengedménnyel.

Anyagát tekintve dönthet arról is, hogy fenyő, bútorlap vagy tölgyfa legyen a kiszemelt modell. A kombi, többfunkciós és átalakítható ágyak mellett, rendelhet olyat is, aminek ágyneműtartós fiókok vannak az alján.