Kellő védelmet nyújt az acélbetétes cipő

, , Kellő védelmet nyújt az acélbetétes cipő bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bizonyos szakipari munkák során megkövetelik a megfelelő lábbelit. Említésre méltó az acélbetétes cipő, ami helytáll a komolyabb munkavégzéseknél. Mint ahogy az a nevében is szerepel, acélbetétet tartalmaz, amivel kellőképpen védi a viselőjét. Építkezési területen például elég egy rossz lépés, véletlen pillanat és máris megtörténhet a baj. Arról nem is beszélve, hogy komoly szerszámokkal dolgoznak, amelyek szintén ráeshetnek a munkások lábára. Az acélbetétes cipő gondoskodik arról, hogy még ezen véletlen pillanatokban se történjen komoly gond.

Mivel kellő vastagsággal és acéllal van ellátva, nem okoz kárt sem a cipőben az adott szerszám, sem pedig az illető lábfejében. Ez pedig kiemelten fontos, hiszen sikeresen elkerülhetőek a balesetek, valamint nyugodtan folyhat tovább a munka. Nemcsak a védelem fontos az acélbetétes cipő esetében, hanem a kényelem is. Mivel sokszor napi 8-10 órát töltenek el ebben a lábbeliben, bizony jelentős a kényelem megléte.

Egy idő után a kényelmetlen cipő olyannyira nyomná vagy szúrná a lábfejet, hogy az hatással lenne a munkavégzésre. Az Euronorm weboldalán nemcsak ezt, hanem a Dunlop gumicsizma számtalan változatát is megtalálja. Míg az előző lábbelit leginkább építkezési és ipari területeken szokták alkalmazni, addig a gumicsizma a mezőgazdasági tevékenységeknél is előfordul. Legyen nyár vagy tél, mindegyik évszakban alkalmazhatja ezt a lábbelit.

Könnyedén téliesítheti a Dunlop gumicsizma valamelyik változatát csizmabéléssel. Egyszerű a felhúzása, kényelmes a viselése, csúszásmentes a talpa, valamint vízálló. Mindemellett ellenáll még a savnak, a lúgnak, valamint a fertőtlenítőszereknek. Az említett honlapon nemcsak megtekintheti ezen lábbeliket, hanem meg is rendelheti azokat. Érdemes kiválasztani a megfelelő méretet, mielőtt leadja a rendelését a Dunlop gumicsizma ideális típusára. Elérhető áron lehet hozzájutni, így bárki képes beszerezni. Csupán néhány kattintás szükséges és pár napon belül a futárszolgálat kiszállítja a csomagot a megadott címre.