Ízletes, húsos Platinum bárányos kutyatáp

, , Ízletes, húsos Platinum bárányos kutyatáp bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kedvenceink egészsége nagyban függ az adott táp minőségétől. Az általunk fogyasztott házi kosztot, maradékokat el lehet felejteni, mivel az állatok körében is egyre több egyednél alakul ki ételintolerancia.

Éppen ezért nem mindegy, hogy mit adunk a négylábú kedvenceinknek. A Platinum bárányos kutyatáp elnevezése önmagáért beszél. Ez valóban egy minőségi, tápanyagokban gazdag táp, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott.

Néhány hét elteltével, szemmel láthatóan energikusabb kutyus fog körülugrálni minket, a szőre is szemmel láthatóbban dúsul és fényesebbé válik, a Platinum bárányos kutyatápban található vitaminoknak köszönhetően.

Húsos és puha, ezért nem kell vízbe áztatni, így a kistestű kutyáknak sem jelenthet gondot az elfogyasztása. Aminek a jellegzetes puhaságát és zamatát köszönheti az a hosszú párolás. A húsdarabokat és a rizst együtt párolják a saját levében, így a kutyusoknak csábító íz-világ alakul ki, ami ellenállhatatlanná teszi a Platinum bárányos kutyatápot. Ha mégis áztatva szeretnénk tálalni, akkor érdemes azonnal odaadni.