Íme az egyik legnépszerűbb szemészeti magánrendelő Budapesten

, , Íme az egyik legnépszerűbb szemészeti magánrendelő Budapesten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Budai Szemészeti Központ egy olyan korszerű és professzionális klinika, ahol a páciens és orvos közötti bizalmat a hozzáértés, szakértelem és a modern technológia jelenléte is megalapozza. Ezért sem csoda, hogy egyre többen választják ezt, illetve az itt megforduló páciensek jó véleménnyel vannak az intézetről. Rengeteg pozitív értékelést kapott a Budai Szemészeti Központ (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.).

A szemészeti klinika minden kedves kliensének teljes körű ellátást garantál. Magyarország elismert szemészorvosai alapították annak érdekében, hogy egy olyan intézményben tudják fogadni a betegeket, ahol komplex ellátási rendszer válik elérhetővé. A leggyakrabban igényelt szolgáltatások közé sorolható és egyben a klinika fő profilját jelentik a Z FEMTO 7Dplus, 7Dplus, OptiLASIK 7Dplus, Zero-Touch 7Dplus, PRK 7Dplus, lézeres látásjavítás és a látásjavító szemlencse műtétek.

Azok sem bánják meg, hogy az itt dolgozó orvosokra bízzák a szemük egészségét, akiknél a cél a a szürkehályog kezelése, a glaukómás betegség gondozása, valamilyen szemészeti plasztikai műtét vagy a könnyezés miatti beavatkozások elvégzése. A szemészeti központ egy több, mint 700 négyzetméteres, igen tágas, korszerű, exkluzív és minden téren megnyugtató és bizalomkeltő környezetben várja a betegeket, biztosítva a legkiválóbb szolgáltatásokat.

Itt minden páciens érezheti, hogy kimagasló figyelmet kap és kiemelt ellátásban részesül. Miért választják ezt egyre többen? Először is nem csupán egy sima lézerközpontról van szó. Itt mindenféle problémát meg tudnak oldani a felkészült szakorvosok. A szakmai felkészültség pedig minden téren adott.

Az orvosok sokéves tapasztalattal, nemzetközi ismeretrendszerrel rendelkeznek, ezért a szakterületükhöz maximálisan értenek. Nem csupán hazai viszonylatban, de nemzetközi szinten is elismert képviselői a szemészetnek. További óriási előny az eredményesség. A lézeres látásjavító kezelések eredményére 5 év újrakezelési garanciát vállal a klinika. A betegek döntő többsége fájdalmak nélkül, pár perc alatt szabadul meg a gondjától.