Holt tengeri fürdősó létfontosságú ásványi anyagokkal

, , Holt tengeri fürdősó létfontosságú ásványi anyagokkal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Holt-tenger a világ egyik legkáprázatosabb és legtitokzatosabb tájegysége. Holt tengeri fürdősó legalább ennyire egyedülállónak számít, hiszen az ehhez használt só összehasonlíthatatlan a világ egyéb sófajtáival. A különlegessége az összetételében rejlik, mivel 26 ásványi anyag és nyomelem természetes keveréke.

Mindössze 15-20% nátrium-kloridot tartalmaz, míg más sókban ennek szintje eléri a 90%-ot. Orvosi és kozmetikai célokra már évezredek óta használják, állítólag a szépségéről is híres Kleopátra előszeretettel alkalmazta. Holt tengeri fürdősó ma már bárki rendelkezésére áll, hiszen az AHAVA márka termékpalettáján kiváló minőségben szerepel. A magas koncentrációjú holt-tengeri folyékony sóval a bőr 21 nélkülözhetetlen ásványi anyaggal töltődik fel.

Nemcsak a bőrt puhítja, hidratálja és regenerálja, hanem a fájó, feszült izmokat is lazítja, nyugtatja. Holt tengeri fürdősó kristályos változatban is megtalálható, ami kiváló relaxálást és feltöltődést nyújt testnek és léleknek egy hosszú, fárasztó nap után.