Havidíj nélkül alkalmazható a WiFi kapunyitó

, , Havidíj nélkül alkalmazható a WiFi kapunyitó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Annyi fajta kapu közül választhatnak manapság a háztulajdonosok, hogy sokszor egyáltalán nem egyszerű eldönteni, hogy melyikre essen a választás. Azonban a családi házaknál a karos kapunyitó teljes mértékben be fog válni. Ez akkor is profi kelléknek bizonyul, ha a felhasználási terület nagyobb, illetve nehéz, kovácsoltvas kapukról van szó.

A karos kapunyitó épített kőből vagy téglából készült kapupillérhez is használható. Annak érdekében persze, hogy több évig minden gondmentes legyen ezzel, fontos, hogy a kapuszárnyak maximum 200 kg-ak lehetnek. Itt említést érdemel, hogy ezeknek a mérete nem minden esetben bizonyul fontos tényezőnek.

A karos kapunyitó fajtát nagyobb teherbírású és lábazatú pillérek esetében lehet felszerelni. Ekkor a kar nem fog beleütközni a pillér oldalába. A karos kapunyitó megvételekor tudni kell, hogy a teljes szett miket tartalmaz. Nem hiányozhat a magyar nyelvű telepítési leírás, a két darab ugrókódos mikrókapcsolós távirányító és persze a vezérlődoboz a beépített vezérlőpanellel.

Emellett, főleg a modern világban, a WiFi kapunyitó számít sokak első választásának. A megfelelő távirányítóval a kezében az ember az egyszerűen kezelhető alkalmazással, az interneten keresztül tudja irányítani a kaput. Persze egyértelmű, hogy a kezelés alapfeltétele az internet kapcsolat folyamatos megléte a kapunyitónál és az alkalmazást futtató mobiltelefonnál egyaránt.

A WiFi kapunyitó a helyi hálózatnak köszönhetően tud kapcsolódni a rendszerhez, míg az okos kütyü a mobil internet révén működik. Érdekességként megjegyzendő, hogy a rendszer kommunikációja a banki rendszereknél is alkalmazott titkosítással van ellátva. A WiFi kapunyitó eszköz regisztrációjának a biztonságát egy jelszó garantálja, ezért csak az erre jogosultak képesek a használatára.

A WiFi kapunyitó azért is tartozik az olcsó megoldások közé, mert a tulaj havidíj nélkül használhatja ezt, nem úgy, mint a GSM alapú és SIM kártyával működő fajtákat. Aki hallani sem akar már erről a kettőről, a WiFi-s megoldásban nem fog csalódni.