Hatékony bababiztonság a zajos eseményekre

, , Hatékony bababiztonság a zajos eseményekre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nem árt tisztában lenni vele, hogy a túl hangos zaj veszélyes és káros lehet egy kisgyermek hallására. Ráadásul a picik hallása érzékenyebb, mint egy felnőtté és a hangos zajforrások egyszerűen kellemetlenné válhatnak számára.

A bababiztonság hangsúlyos szempont, ha valaki a kisgyermekét először viszi el koncertre, versenypályára, futballmeccsre vagy más sporteseményre és nem szeretné elidegenítené az ilyen alkalmaktól. Ehhez elég egy fültokot tenni a fejére. A fültok ergonómiája különösen fontos szempont, hiszen lássuk be, ha az nem igazán kényelmes, a gyermek nem szívesen viseli majd. Ennek eredményeképpen, a kényelmetlen fejhallgatók valójában egyáltalán nem végzik el a feladatukat.

Ezért a bababiztonság eszközeinek ezen a területén nem javasoljuk a legolcsóbb megoldások megvásárlását. Sokszor még a márkás fültokok sem biztosítják a szükséges ergonómiát, ha egyszerűen túl szorosak. Fontos, hogy a párnák szorosan illeszkedjenek a gyermek füléhez, mert csak így garantálnak hatékony bababiztonságot.