Használjuk célirányosan a lyukfúró készlet elemeit!

, , Használjuk célirányosan a lyukfúró készlet elemeit! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A lyukfúrás olyan szakterület, ami az utóbbi években sokat fejlődött. A legnagyobb áttörést a fúrógép feltalálása jelentette ezen a területen. Ahhoz, hogy eredményesek legyünk a műveletben, keményebb anyagra van szükség, mint amit áttörni kívánunk. Vídia fúrószárak hosszú időn keresztül hódítottak. Azonban megjelent a szintetikus, ipari gyémántokból készült lyukfúró készlet.

Ezeknek a termékeknek a használata jelentős minőségi ugrást nyújt. Nemcsak arról van szó, hogy az igen kemény, természetes kövek megmunkálására alkalmasak, mint amilyen a gránit és márvány, hanem a lyukfúró készlet különféle méretű elemeivel éppen akkora rés készíthető, amekkorára igény van.

A TLS felhozatalában elérhető 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 16 és 24 darabos összeállítás. A lyukfúró készlet alumínium kofferban rendelhető meg, amiben egyszerű a szállítás és tárolás, minden körülmények között. Ha a szakmánkból kifolyólag rendszeresen dolgozunk a burkolás területén, akkor nem kérdés, hogy ebbe megéri fektetnünk.