Halobacteria rugalmasító szérum

, , Halobacteria rugalmasító szérum bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az Ahava rugalmasító szérum stresszes, érett és fakó bőrre készült termék. A Halobacteria termék hosszú élettartamával, a bőrt helyreállító erejével, illetve hidratáló holt-tengeri ásványi anyagaival együtt megerősíti arcbőrének ellenálló képességét!

A Halobacteria sokoldalú öregedésgátló hatóanyagokkal és ápoló növényi anyagokkal, mint például a Spilanthes Acmella, valamint az Astragalus gazdagítja arcbőrét, hogy segítsen megemelni, kisimítani, illetve láthatóan helyreállítani a fényességét.

A Lift Oleoactif természetes lifting összetevő, olajalapú aktív koncentrátum a Spilanthes acmella és az Astragalus membranaceus biomolekuláiból. Az öregedés látható jeleire hat, csökkenti a mély ráncokat, korrigálja a finom vonalakat és javítja a bőr minőségét a kollagén hálózat átszervezésével, feszesítésével, valamint a felszínének átalakításával.

A klinikai vizsgálatok gyors emelő hatást mutatnak, ami idővel erősödik. A Halobacteria növényi forrást használó mannóz-6-foszfát komplexet is tartalmaz, a sejtek energiájának pótlására.