Hajformázó hő nélkül

, , Hajformázó hő nélkül bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nehéz természetes fényt elérni a hajunkon anélkül, hogy úgy nézne ki, mintha órákat töltött volna a szalonban, túl sok terméket használt volna, vagy ami még rosszabb, károsította volna a fejbőrét a termikus eszközökkel. Ez hamarosan megváltozik, köszönhetően a Cirrus Wave Stylernek, ami egy teljesen új hajformázó eszköz. Ez az egyedülállóan szabadalmaztatott hajformázó eszköz újfajta textúrát kínál, ráadásul nincs szükség hőre.

A Cirrus textúrát, volument és hullámzást ad hő nélkül, így nincs esély a haj sérülésére. Használja bátran, hogy feldobja a frizuráját és bármilyen stílust elérjen, amilyenre csak vágyik! Az innovatív fúvókák elvégzik a munkát, így nem kell plusz munkát végezni. A Cirrus Wave Styler használata nagyon egyszerű.

Válassza ki a formázó fúvókát, a kívánt eredmény alapján! Használja a kisebbet a természetesebb hatásokért, a nagyobbat a felturbózott fórtökért. Alkalmazza kedvenc hajformázó termékét például zselét vagy habot, hogy fényessé tegye a tincseket! Ezzel az eszközzel mindig kifogástalan frizurája lehet.