Fürdethető baba, mint oktatási eszköz

, , Fürdethető baba, mint oktatási eszköz bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gyerekekről köztudott, hogy megismétlik a szülők cselekedeteit. Ezért szinte mindegyikük arzenáljában megtalálható az imádott fürdethető baba, gondosan betakarva vagy egy kényelmes ágyba fektetve. A hihetetlenül valódinak tűnő játékok teste egyáltalán nem engedi a vizet áthatolni. A jatekwebshop.eu online áruház óriási választékot kínál a nagy és a kicsi, a műanyag és a puha töltelékkel ellátott modellekből.

Sok készlet különböző évszakokhoz illő ruhákkal, a gondozásukhoz szükséges kiegészítőkkel, hajtűkkel, szalagokkal és fésűkkel van felszerelve, így a lányok gyakorolhatják a különféle frizurák elkészítését. Nálunk bútorokat is vásárolhat a fürdethető babának. Kiságyak, fotelek, hordozók, autósülések, játszószékek, babakocsik és fürdőkádak egész sorozata elérhető a felhőtlen szórakozáshoz. Mindez a játékot színessé, érdekessé és izgalmassá teszi. Magyarországon az interaktív fürdethető baba nagyon népszerű. Néhányuk számos kifejezést is ismer, sőt, képesek akár beszélgetést is folytatni a gyermekkel.

Mások dalokat énekelnek, vizet isznak, zabkását esznek, majd bilire ültethetőek vagy pelenkát lehet rájuk tenni. Természetesen a fürdethető baba mindig egy különleges helyet foglal el az interaktív játékok között. A velük töltött idő nemcsak szórakoztató, hanem hasznos is. Az ilyen típusú móka elősegíti a gyermek gyors szocializálódását és megtanulja, hogyan kössön barátságot más apróságokkal.

Ezáltal megismerik egymást, közös elfoglaltságba kezdenek és megtanulják követni a játékban játszott szerepüket. Nehéz alábecsülni a fürdethető baba előnyeit. Valójában ebben az időben a gyermek nemcsak a gondoskodás képességeit fejleszti ki, hanem javítja a finommotoros készségeit is, fejlődik a felelősség és elkötelezettség érzete, megtanulja a felnőttektől, hogyan kell tartani és etetni a játékszert, miként kell felöltöztetni és ágyba fektetni. Mielőtt fürdethető babát vásárolna, meg kell győződnie arról, hogy annak minősége megfelelő és biztonságos a gyermekre nézve. Ha a vásárlás online történik, akkor először olvassa el az interneten található véleményeket!