Függönyvarrás egyéni igények szerint

, , Függönyvarrás egyéni igények szerint bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A késztermékek nem mindig tudnak eleget tenni az összes elvárásunknak. Ez így van a függönyök esetében is, amelyekből ugyan már nagyon sokféle méretet lehet kapni, de még ennek ellenére is adódhat olyan helyzet, hogy egyik sem lesz egyszerre megfelelő hosszban, szélességben és az anyagát illetően is.

Ilyenkor kínál remek megoldást a függönyvarrás, ami többek között a Piramis Függöny webáruházban is igényelhető. Itt a függönyvarrás az általunk megadott méretek szerint történik, abból az anyagból, ami éppen megtetszik, a több százas nagyságrendű választékból.

Tehát nem kell kompromisszumot kössünk ahhoz, hogy az a minta és szín jelenjen meg az ablakaink előtt, amit szeretnénk, nem kell kiegyeznünk a kicsit rövidebb vagy a túl széles példánnyal, mert a függönyvarrás révén éppen a tökéletes darabot kapjuk majd kézhez.

Persze ahhoz, hogy azután is az elképzeléseinknek megfelelően mutasson, miután a helyére került, a rögzítés módjára és az ahhoz használt eszközök kiválasztására is nagy hangsúlyt kell fektetni. A túl rövid és a hosszú vitrázs rúd is ronthat az összképen, ahogy az is, ha a színe, formája nem passzol a függönyhöz, illetve a szoba stílusához.

Szerencsére a piramisfuggony.hu webáruházban ez is többféle változatban kapható, tehát egy kis odafigyeléssel el lehet kerülni a kellemetlenségeket. Egyébként az itt megrendelhető vitrázs rúd mindegyike állítható és 3 egymást követő méretben kérhető. Vagyis elég nagyjából megbecsülni, hogy mekkora vitrázs rúd fog kelleni, mert több tíz centiméterrel is korrigálhatjuk majd a hosszát.

Ez nagy előny, mert ha pontosan le is mérjük az ablak szélességét és rá is számolunk jobbról, balról egy-egy araszt, végül úgy is megtörténhet, hogy jobban tetszene, ha a vitrázs rúd egy kicsit még kijjebb érne. Az állítható modellekkel ez nem fog problémát jelenteni, csak azon verzió mellett kell dönteni, aminek a minimum hossza legalább annyi, amit mi mértünk és maximum hossza pedig nagyobb annál. Így könnyedén változathatunk még utólag is azon, hogy miként és hol álljon a függöny.