Fontos produktum a Normoxil

, , Fontos produktum a Normoxil bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Néha érdemes egy-egy kúrát tartanunk olyan étrend-kiegészítővel, amelyik hozzájárul szervezetünk normál működéséhez. Ideális választás a Normoxil Mio-Inozitol-szelén tabletta, ami kiváló összetevőket tartalmaz. Az egyik az inozit, amiből egy felnőtt naponta körülbelül 1 grammot képes bevinni olyan táplálékokkal, mint a gabonafélék, keményhéjasok és gyümölcsök.

Ugyanakkor előfordul a húsokban is, főleg a májban, ami az endogén inozit előállítás fő szerve. A Normoxil szereplő szelén a pajzsmirigy normál működéséhez is hozzájárul. Ez egy létfontosságú elem, erős antioxidáns, nagymértékben lassítja a szövetek károsodását, öregedését.

Hiánya nagyon veszélyes, mivel megnöveli a csecsemőhalál kockázatát, gyerekeknél pedig növekedési elmaradást eredményezhet. A szelénhiány izomfájdalmat, máj- és hasnyálmirigy megbetegedést okozhat. Szerencsére itt van a Normoxil Mio-Inozitol-szelén tabletta, amivel pótolni tudjuk ezeket a nélkülözhetetlen anyagokat a szervezetünkben. Napi 1 darab elegendő belőle, ami bevehető bármelyik órában.