Focilabdás díszítésű Ponte20 supinált cipő

, , Focilabdás díszítésű Ponte20 supinált cipő bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gyermekek lábtartása nem mindig megfelelő, ezért tanácsos olyan lábbelit vásárolni nekik, ami ezen korrigál. Azért jelent optimális választást a Ponte20 supinált cipő, mert a talp belső részében helyezkedik el a láthatatlan 5 mm belső döntés, aminek hatására rövid időn belül elérhető a természetes lábtartás.

Divatosak a kis gyógycipők ezzel a megoldással és a kicsik szívesen viselik. Természetesen fontos a díszítés és a design is ahhoz, hogy a gyermek kedvencévé váljon egy-egy modell, de ez a levendulagyerekcipo.hu webáruházban kapható fazonok mindegyikénél megvan. Kisfiúknak például nagyon jó döntés a szürke-kék színű focilabdás Ponte20 supinált cipő, ami leginkább normál és széles lábú csemetéknek ajánlott.

Ez a lábbeli kívül-belül bőr, két tépőzárral ellátott modell. Biztosan örömmel viseli majd a fiúcska, hiszen egy jópofa focilabda díszíti. A Ponte20 supinált cipő korrekt áron szerezhető be a netes szaküzletből. Ha úgy látja, hogy csemetéjének gyógylábbelire van szüksége, ezt rendelje meg neki!