Fibaro Home Center, az okos otthon ütőere

, , Fibaro Home Center, az okos otthon ütőere bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az okos otthon ma már nem álom, nem is egy sci-fi film díszlete, hanem maga a valóság. Ezt a kényelmet biztosítja a Fibaro Home Center is. Egy gombbal vezérelni az otthonunkban a háztartási gépeket, a világítást, sötétítést, kaputelefont, riasztórendszert, fűtés-hűtést és hosszan sorolhatnánk még mi mindent?

Mindezek között egy központi összekötő erőként feszül a Fibaro Home Center. Egy teljesen automatizált és személyre szabott otthon kényelme elképzelhetetlen? Pedig egyre több ilyen eszközzel rendelkezünk. Ha mindezekkel egy központi egység kommunikál, akkor nyer igazán értelmet az okos otthon fogalma.

A Fibaro Home Center esetében az egyik legbiztonságosabb vezérlő egységről beszélünk, hiszen a gyártónak fontos együttműködni a világ vezető biztonsági szakértőivel, mint például a Kasperskyvel, hogy első osztályú védelmet nyújtson az okos otthonokra irányuló, esetleges rosszindulatú támadások ellen. Honlapunkon még több részlet olvasható ezekről a nagyszerű berendezésekről, így érdemes belekukkantani a tartalomba!