Felkeltette figyelmét az eladó lakás Budapest 17. kerületében?

, , Felkeltette figyelmét az eladó lakás Budapest 17. kerületében? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Már egy jó ideje bérelnek egy lakást a párjával, viszont egyre többször játszanak el a gondolattal, hogy mennyire jó volna végre egy saját ingatlanhoz jutni? Az eladó lakás Budapest 17. kerület utáni érdeklődésének könnyedén eleget tehet, az otpip.hu weboldalon felvonultatott kínálat. Az OTP Ingatlanpont ugyanis ingatlanközvetítéssel is foglalkozik és mellette persze különféle finanszírozási ajánlatokkal is tud kecsegtetni.

Az eladó lakás Budapest 17. kerületében mostantól Önnek és kedvesének is elérhető távolságban kerülhet, ha elindítanak, akár közösen is, egy roppant kedvező kamatozású lakáshitelt. A bővebb információkért érdemes minél előbb felkeresnie a bankintézet hitelszakértőit, akik kielégítően részletes tanácsokkal tudnak majd szolgálni.

Az összes eladó lakás Budapest 17. kerület területén eléggé húzós áron van, hiszen ez a főváros egyik központi területe. Azonban ez ne tántorítsa el céljaitól! Ha van egy biztos állása és már bizonyos önrészt is fel tud mutatni, akkor forduljon hitelkérelemhez!