Eldugott európai úticélok – 3 kalandos hely, amit érdemes felfedezned!

, , Eldugott európai úticélok – 3 kalandos hely, amit érdemes felfedezned! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az egész évi munkába belefáradt emberek nem a zsúfolt strandokat, tengerpartokat részesítik előnyben a nyaralásuk kiválasztása során, sokkal inkább nyugodt, kevesebbek által látogatott partokat keresnek. A kontinensünk déli partvidékén sok ilyen rejtett kincset találunk, de nem minden utazási iroda szervez oda utakat. Sok iroda csak a népszerű úticélokra specializálódik.

Azonban az Euro Travel nyugodt környezetbe is szervez utazásokat, ezért célszerű felvenned a kapcsolatot az irodával. A magyar utazók körében rendkívül népszerű a horvátországi Crikvenica, egy egészen hangulatos, rendezett, jó nyaralóhely.

Ide is szervez utazásokat az Euro Travel utazási iroda. A popularitását az elragadó környezetnek köszönheti, a gyermekekkel utazóknak különösen ajánlott, mert lassan mélyülő partjai vannak. A pálmafás parti sétánya mentén gyönyörű parkok, kávéházak és üzletek találhatóak. Azoknak is ideális úti cél Crikvenica, akik aktívan szeretnének kikapcsolódni, mert erre lehetőséget kínálnak a sportpályák.

Olaszországi csodás helyek

Olaszországba is rengetegen látogatnak el minden évben, ami nem csoda, hiszen az országot szinte minden oldalról végtelennek tűnő tengerpart veszi körül. Sok helyi fürdőző és turista keresi ezen a tájon a pihenést, kikapcsolódást, ezért viszonylag nehéz nyugodt helyet találni. De szerencsére, nem lehetetlen, hiszen az Isola Bella éppen ilyen.

Ez a neve szerint szép szigetet jelent, és valóban gyönyörű is. Itt található Szemiramisz függőkertje, egy csodálatosan szép barokk palota, illetve egy kis halászfalu is. Ha igazán nyugodt kikapcsolódásra vágytok, akkor érdemes ezt a helyet választanotok. Ez Olaszország egyik legelbűvölőbb pontja, amit megéri felkeresni. D

e Spanyolországban is találtok olyan helyet, ahol nincsen zsúfoltság. Például Los Canos de Meca egy tengerparti spanyol település, amihez egy mesébe illő, békés kis partszakasz is tartozik. Ezen a helyen zavartalanul pihenhettek, csendes, nyugodt környezetben. Érdemes az Euro Travel utazási iroda szervezésében utaznotok.

Milyen szállások érhetőek el?

All inclusive és ultra all inclusive szállások közül válogathattok, és ezek a helyek minden kényelmet biztosítanak a vendégeiknek. A szakértők saját tapasztalat alapján szervezik meg az utazásokat, a hibalehetőség ezzel ki van zárva. A világ bármelyik pontjára is szeretnétek biztonságosan eljutni, az utazási iroda munkatársai mindenben a segítségetekre vannak.

A gondtalan utazás és az a néhány csodálatos nap örök élmény lesz számotokra. Sokan megpróbálnak saját szervezésben utazni, azonban ez nem a legjobb ötlet, mert egyrészt bizonytalan, másrészt pedig drágább. És senki nem akar a várva várt szabadsága alatt kellemetlenségeket, csak szórakozni, pihenni.

Nos, éppen a biztonságos utazást, a komfortos szállást és ellátást hivatott az Euro Travel utazási iroda biztosítani az ügyfeleinek. Ezért mindenképpen megéri igénybe venni a szakszerű szervezést, amit a munkatársak örömmel nyújtanak. Akár egyedül, akár a pároddal vagy a családoddal nyaralnál idén, azt célszerű a legjobb szervezésben tenned.