Csepegtető öntözés házilag profi berendezésekkel

, , Csepegtető öntözés házilag profi berendezésekkel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A csepegtető locsolás egyszerűnek tűnik: lassan szállítják a vizet, hogy hatékonyan juttathasson el a növényhez. A csepegtető öntözés házilag mindenképpen megéri a fáradtságot, tehát ha új rendszert keres, ne habozzon! A csepegtető öntözés házilag nemcsak vizet takarít meg, de pénzt is, ráadásul megelőzi az eróziót és megakadályozza a betegségek kialakulását. Ezeken a rendszeren keresztül trágyázhat is.

A kerteknek vízre van szükségük, de ennek megőrzése sokaknak nehéz lehet, különösen ott, ahol kevesebb a csapadék a folyadékkészlet pótlására. A jó hír az, hogy a csepegtető öntözés házilag 50%-kal képes csökkenteni a kerti vízhasználatot.

Tehát mennyit takarít meg ezzel a számláján? Ez régiónként nagymértékben eltér, de gondoljunk bele a következőképpen! Ha egy nap locsolócsővel 20-30%-ot veszít a vízből, az azt is jelenti, hogy ennek a költségnek a 20-30%-a pocsékba megy, hiszen a folyadék soha nem éri el a növényeket.

A kerti öntözőrendszer sokkal megfizethetőbb

A professzionális locsolórendszer telepítése nem olyan luxus, amit csak kastélyok vagy előkelő golfpályák közelében láthat. Valójában a kerti öntözőrendszer sokkal megfizethetőbb, mint gondolná, mert csökkenti a kézi locsolás során keletkező vízveszteséget. A kerti öntözőrendszerek kényelmes, költséghatékony módjai annak, hogy az udvart, a kertet egészségesen és élénken tartsa.

Az otthoni locsoló kiváló módja annak, hogy időt és pénzt takarítson meg, miközben csökkenti a vízpazarlás mennyiségét. Arról nem is beszélve, hogy kényelmes, mivel gondoskodik a növények hidratáltságáról, így nem kell hetente órákat töltenie a pázsit kézi öntözésével.

Nincs több hátfájás a munkától és nem kell többé aggódnia amiatt sem, hogy a fű megfelelő mennyiségű vizet kapott-e vagy sem. Függetlenül attól, hogy udvar egy hatalmas birtok vagy egy kisebb terület része, a kerti öntözőrendszer előnyeit bármikor élvezheti. Az új locsológépek egész évben biztosítják, hogy a fák, cserjék, virágok és zöldségek erősek, egészségesek legyenek.