Caterpillar mobil nem mindenkinek kell

, , Caterpillar mobil nem mindenkinek kell bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sokan divatból vesznek adott márkához tartozó készülékeket, tárgyakat. A CAT esetében is lehet így tenni, csak éppen nem érdemes. A Caterpillar mobil ugyanis azoknak szól, akik olyan környezetben teszik a dolgukat, ahol a legtöbb ember nem szeretne dolgozni.

Legyünk őszinték, a ma embere jellemzően kényelmes életet akar élni, csak kevesen szeretnek a dolgok kétkezi sűrűjébe merülni. Legyen szó egy asztalosműhelyről vagy építkezésről, kemény fizikai munkáról van szó, ami verejtékkel és testi fáradtsággal jár.

Ezen munkáknál más körülmények tekinthetőek normálisnak, mint egy irodában. Míg a légkondicionált helyiségekben az asztalra téve egy átlagos mobilnak nem lesz semmi baja, az építkezésen egy pillanat alatt törne atomjaira. Látták ezt a gyártók is, ezért ha nem is nagy választékkal, de megtalálhatóak a piacon például a Caterpillar mobilok, amelyek bírják a gyűrődést.

Amikor egy szokványos okostelefon háza behorpadna az eséstől, a CAT készülékei megrázzák magukat, majd újra és újra bizonyítanak, vagyis még évekig működnek.