Cassandra Clare könyvek sajátos valósággal

, , Cassandra Clare könyvek sajátos valósággal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egyszerűen csak úgy vélhetjük, hogy a világ amiben élünk, az a teljes igazság. Rohanás, munka, küszködés, szenvedés majd végül a kikerülhetetlen halál. Tényleg csak ennyi lenne az egész? Nem lehet, hogy mindez csak a mézes-mázos felszín, még akkor is, ha esetenként teli van nyomorúsággal? Nos, a Cassandra Clare könyvek esetében pontosan így van.

Sokkal több mindent megmagyarázna a való életben is, ha léteznének tündérek, démonok, varázslók és árnyvadászok egyaránt. Volna legalább egy kézzelfogható gonosz, amire mutogatni lehetne, amikor valami rossz történik. A Cassandra Clare könyvek pontosan ezért olyan magukkal ragadók. Érdemes elmerülni a világukban és átadni magunkat a bennük zajló csodáknak. Az ember fantáziáját alaposan meg tudják mozgatni az ilyen és ehhez hasonló művek.

Amikor már teljesen elegünk van a hétköznapok ügyes-bajos dolgaiból, csak fellapozásra kerülnek a Cassandra Clare könyvek és máris belecsöppenünk egy olyan kivételes történetbe, ami olykor sokkal egyszerűbbnek érződik, mint a számlák tengerében eligazodni.