C vitamin gyerekeknek a kiegyensúlyozott étrend kiegészítéseként

, , C vitamin gyerekeknek a kiegyensúlyozott étrend kiegészítéseként bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az ásványi anyagok és nyomelemek különösen fontosak a legkisebbeknek, mivel még növekedésben vannak. Ezért biztosítani kell a szerves vegyületekkel való ellátottságukat, amiben a C vitamin gyerekeknek hasznos lehet. A normális fejlődéshez és a viszonylag sérülékeny immunrendszerük miatt, a kicsiknek elegendő mennyiségű vitaminra van szükségük. Ezeket a szervezet nem képes saját maga szintetizálni. Mivel azonban gyakran inkább édességet esznek, mint gyümölcsöt vagy zöldséget, a C vitamin gyerekeknek segíthet ennek ellensúlyozásában.

Az A-, B- és C-vitamin csak néhány olyan anyag, ami erősítheti az immunrendszert. Ezeket bevont tabletta, rágótabletta vagy szirup formájában lehet bevenni. Mivel csak táplálékkiegészítők, soha nem helyettesítik az egészséges életmódot és a kiegyensúlyozott étrendet. A C vitamin gyerekeknek más tulajdonságokkal rendelkezik, mint a felnőtteknek szánt változata. Ennek oka, hogy ők nehezen fogyasztják a gyógyhatású termékeket. Ezért fontos a gyümölcsös íz és a kényelmes adagolási forma.

Vichy – a ragyogó bőr forrása

Franciaország szívében, az Auvergne vulkanikus régió közepén fekszik egy világszerte ismert város. A rómaiak már az i. e. I. században felismerték Vichy város termálvizének titokzatos és természetes erejét. A 15 ritka és tiszta ásványi anyag magas koncentrációja teszi a termálvizet egyedülállóvá. Különleges összetételének köszönhetően, nélkülözhetetlen a bőr szépségéhez és egészségéhez. Hidratáló és nyugtató hatása pedig erősíti a bőr védőgátját.

A termálvíz a mai napig az összes Vichy bőrápoló termék alapjául szolgál. A márka 40 éve vezető szerepet tölt be ezen a területen, olyan célzott termékeket fejlesztve ki, amelyek a lehető legjobb védelmet nyújtják a környezet és a kor változásainak hatásaival szemben. Ezek a külső és belső tényezők napi szinten hatnak a bőrre és mind külön-külön, mind együttesen kedveznek a bőr idő előtti öregedésének jeleinek. A Vichy Európa egyik első számú anti-age márkájaként azt a feladatot tűzte ki maga elé, hogy rendkívül hatékony összetevőkkel erősítse a bőrt és ellensúlyozza az öregedését.