Beváltja a hozzá fűzött reményeket a tetőtéri ablak sötétítő

, , Beváltja a hozzá fűzött reményeket a tetőtéri ablak sötétítő bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Termotech fényzáró és hővédő rolókban senki sem fog csalódni. A tetőtéri ablak sötétítő a kétoldali sínnek köszönhetően szinte bárhova felszerelhető, így kizárva a Nap túl erős sugarait és ezzel megállítva a lakáson, házon belüli hőmérséklet túlzott emelkedését. Egy speciális megoldásnak hála, a hőszigetelés és a teljes fényzárás a gyári fényzáró rolókhoz képest közel féláron kapható.

Tehát a tetőtéri ablak sötétítő nem csupán hatékony és magas minőségű, de árban is reális. A Termotech terméke lehúzott állapotban nagymértékben képes javítani a tetőablak hőszigetelését a téli időszakban is. Persze, ekkor inkább jobb választás a hővédő modell. A cég gyártotta tetőtéri ablak sötétítő alapanyaga poliészter.

A matéria külső felületére felvitt alupigmentált hővisszaverő bevonatnak köszönhetően, színtől függetlenül teljes a fényzárás. Nem szabad megfeledkezni a produktum hátoldaláról sem, ugyanis az anyag színes részét nem éri közvetlen napsugárzás, aminek eredménye az eddig nem tapasztalt tartósság. A tetőtéri ablak sötétítő könnyedén tisztán tartható, elég egy nedves törlőkendővel azt alaposan áttörölgetni.