Babafürdetővel élmény az esti fürdés

, , Babafürdetővel élmény az esti fürdés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tudja, mi a HerbArting gyermekeknek készült termékek egyetlen hátránya? Az, hogy olyan jók, miszerint a felnőttek gyakran nem tudnak ellenállni a kísértésnek, ezért olykor használják azokat. Miként is tudnának, ha a babafürdető van terítéken?

A viccet félretéve, a márka valóban kiváló minőségű és ami a legfontosabb, természetes összetevőkön alapuló termékeket készít, amelyeket kifejezetten az érzékeny bőrű kisfiúknak és kislányoknak terveztek. A legkisebbeknek készült sorozat egyik csúcspontja a babafürdető, amiben minden benne van, ami az Ön és a szeme fénye tetszését is elnyeri.

A termék jellemzője a gyönyörű és nagyon kreatív csomagolás, a hipoallergén formula, ami 100%-ig természetes összetevőkből áll és a növényi kivonatok, amelyek az értékes vitaminok forrásai.

A kozmetikum tökéletesen tisztítja, táplálja és puhítja a bőrt. A babafürdető finom krémes habja gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket, tökéletesen megnyugtatja a bőr hámrétegének irritált területeit, enyhítve a szárazságot és a kellemetlen bőrpírt.