Az önfejlesztés néha csak segítséggel sikerül

, , Az önfejlesztés néha csak segítséggel sikerül bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A fejlődés az élet minden területén fontos. Azonban nagyon sokszor nem egyszerű az önfejlesztés ösvényére lépni, hiszen gyakran nem is tudjuk, hogy merre kellene indulni és milyen célokat érdemes kitűzni magunk elé. Ezen kérdések megválaszolásában nagyon hasznos lehet a külső segítség, akár egy cégvezető által is, aki bizonyos kihívások elé állít úgy, hogy a kellő támogatást is megadja ahhoz, hogy megugorhassuk ezeket.

Természetesen ez neki is hasznos, hiszen a saját előrelépésünk a cég életében is előrehaladást jelent, de az önfejlesztés útján is elindíthat bennünket, hiszen megfogalmazódhatnak bennünk olyan dolgok, amiken dolgoznunk kell ahhoz, hogy teljesítsük a vezetőnk, főnökünk kéréseit.

Van, akiknek kimondottan szüksége van erre a fajta „vezetésre”, de természetesen ehhez megfelelő partner is kell, így nagyon fontos, hogy a cégvezetők is felismerjék ebben a szerepüket, illetve nekik is tenni kell az önfejlesztés érdekében. A www.paksiandras.com oldalon hasznos tippeket gyűjthet ehhez mindkét fél, így érdemes lehet bárkinek itt olvasgatni.