Az áldásos doTERRA tömján olaj apró titkai

, , Az áldásos doTERRA tömján olaj apró titkai bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy illóolaj szerteágazó hatással? A mesés doTERRA tömjén olaj elvarázsolja az érzékeket és még sokkal többet is tud. Ez a különleges, földes illatú olaj támogató hatású az egészséges immunműködés szempontjából és a lelki béke, illetve nyugalom megteremtéséhez is hozzájárulhat. Antibakteriális hatásának köszönhetően a kórokozók ellen is beválik.

Ilyen célra elsősorban párologtatni szokás vagy épp a hagyományos, kemikáliákkal teli tisztítószerek kiváltására szolgáló, házi készítésű, természetes alapanyagokból álló tisztítószerekbe keverik. Csak pár csepp kell belőle némi hígítással és már indulhat is a fertőtlenítés. A kórokozókat természetes módon tünteti el a padlóról és egyéb felületekről egyaránt. A doTERRA tömjén olaj belélegezve csökkentheti a magas vérnyomást és a pulzusszámot is.

De nem mehetünk el amellett sem szó nélkül, hogy ez a kivételes olaj a daganatos megbetegedések és gyulladások esetén is használható a kiegészítő terápia részeként. Ezt ma már több kutatás is igazolta, azonban eddig csak állatokon. Akár az emésztőrendszer működésének fokozásáról, görcsoldásról vagy memóriajavításról legyen is szó, a doTERRA tömjén olaj minden helyzetben hű társad lesz. Akár külsőleg alkalmazva, reumás ízületi panaszok esetén is. Kell ennél több? Ha kipróbálnád, keresd fel az Olajkertet!