Ásványgyöngy kiegészítők alapanyagaként

, , Leave a comment

Sokféle alapanyagból lehet készíteni ékszert, így az egyéni ízlés és érték szerint is válogathatunk. Azonban, ha az ásványgyöngy mellett döntünk, akkor nemcsak a megalkotott nyaklánc, karkötő vagy fülbevaló szépségében gyönyörködhetünk, hanem a különböző ásványok pozitív hatásait is megtapasztalhatjuk.

A www.gyongyekszerbolt.hu oldalon elolvashatjuk, hogy melyik ásványgyöngy milyen területen lehet pozitív befolyással az életünkre, fizikai és lelki állapotunkra, így aszerint állíthatjuk össze a megálmodott ékszer darabjait, hogy miben szeretnénk segítségül hívni a természet erejét.

Persze amiatt sem kell aggódni, hogy amennyiben a hatásokat vesszük figyelembe a választás során, akkor nem lesz túl esztétikus az eredmény, hiszen minden ásványgyöngy gyönyörű és a legkülönfélébb színekben pompáznak. Az ezekből készült kiegészítőket nyugodtan viselhetjük hétköznapi és elegáns szettekhez is, mert minden esetben tökéletesen ki fogják egészíteni az öltözékünket, sőt, még különlegesebbé is teszik azt.

Print Friendly, PDF & Email