Ars Una hátizsák az iskolás évek kelléke

, , Ars Una hátizsák az iskolás évek kelléke bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az Ars Una név és a márka fekete-fehér-piros logója már sok embernek ismerős, minden korosztályban, különböző okokból. 1991-ben induló magyar vállalkozásként csak képeslapokat terveztek és gyártottak, mára viszont az Ars Una hátizsák az, amiről a márka leginkább ismert.

Az elmúlt 15 évben arra törekedett a cég, hogy a termékpalettájuk minden eleme 3 dolognak feleljen meg: minőség, funkcionalitás és vonzerő. Termékeik robusztusak, így van ez az Ars Una hátizsákokkal is. Ellenállnak a mindennapi iskolai és tinédzser élet megpróbáltatásainak. Hosszú élettartamúak: a gyerekeknek (és a szülőknek) évekig nem kell aggódniuk, ha ezeket választják. Az iskolatáskák kiváló anyagokból, megerősített varratokkal, német gyártmányú FIDLOCK mágneses zárakkal és minőségi cipzárakkal készülnek.

Mivel az Ars Una csapatának legtöbb tagja maga is szülő, nagyon jól tudják, milyenek lehetnek a mozgalmas iskolai napok. Büszkék arra, hogy az Ars Una hátizsákok valóban kibírják a legrosszabb napokat is, bármilyen korú is a gyermek.