A vibrációs gép alakformáló hatása

, , A vibrációs gép alakformáló hatása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az edzés jó dolog, de az utána következő lazítás talán még jobb. Sokan csak legyintenek a vibrációs gép használatára, mivel nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan milyen hatással van az izmokra.

Egy intenzív edzés során az izomrostokban mikroszakadások keletkeznek, ez pedig izomlázhoz vezet. Ezután szükség van némi időre a regenerálódáshoz. Sok más mellett a vibrációs gép ezt segíti elő, hiszen ezáltal a sejtek több oxigénhez jutnak. Továbbá a bőrfeszesítő hatása mellett sem lehet szó nélkül elmenni.

Ennek köszönhetően az alakformálásban is fontos szerep jut a vibrációs gépnek. A narancsbőr elleni küzdelemben már számos alkalommal bizonyult hatékony fegyvernek. Kortól és nemtől függetlenül bárki használhatja, mivel a tervezők szem előtt tartották a különböző testi adottságokat.

Ebből kifolyólag, zsírégetés szempontjából is előnyös a vibrációs gép. Sokan a jeges fürdőre, majd ezt követően a forró zuhanyra esküsznek a regenerálódás érdekében, de ennél jelentősen kellemesebb a vibrációs gép használata.