A tapasztalat segít a bojler felszerelése során

, , A tapasztalat segít a bojler felszerelése során bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A vállalkozásunk már sok éve aktívan jelen van a szakmában, és mi is tapasztaljuk, hogy a sok munkának hála, egyre profibbak vagyunk. Teljes körű szolgáltatást kínálunk, tehát az új bojler felszerelése és a régi elszállítása is a mi dolgunk.

Ezt a legtöbben igénybe is veszik, mivel a bojlerek, egyes részeik miatt, nem dobhatóak el bárhová, hanem veszélyes hulladéknak minősülnek. Ezért a legtöbb megrendelőnk a bojler felszerelése mellett, igényli ezt a szolgáltatást is, mivel nem akar azzal bíbelődni, hogy kitalálja, hova adhatja le a régi készüléket.

Aki valamilyen úton-módon meg tudja oldani a szabályos és biztonságos elhelyezést, azoknál nem erőltetjük a dolgot. Azonban számunkra ez nem jelent plusz feladatot, hiszen napi szinten gyűlnek a kidobnivaló darabok, az új bojler felszerelése után.

Mindegy, hogy mekkora berendezésről van szó, az elektromos alkatrészek és a fűtőszál miatt, speciális elbírálás alá esik, és csak az erre kijelölt lerakóhelyen hagyható. Nálunk ezt nem kell külön megfizetni, hiszen az áraink mindig a komplett szolgáltatási végösszeget jelölik.