A szerelőkesztyű kényelmes és praktikus

, , A szerelőkesztyű kényelmes és praktikus bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Alapszabály, miszerint még a legfinomabb kézügyességet igénylő munkafolyamatok esetén is oda kell figyelni a biztonságra. Egy praktikus szerelőkesztyű óvja a kezünket a sérülésektől, amelyek bizony még olyan szituációkban is megtörténhetnek, amikor a legkevésbé sem várnánk.

Annak érdekében, hogy a használat minél komfortosabb legyen, nagyon körültekintően kell kiválasztani a feladathoz leginkább illő darabot. Talán nem is gondolnánk, de a számtalan szerelőkesztyű típus létezik és mindegyiknek megvan a maga előnye, ami alapján könnyen eldönthetjük, melyik a legalkalmasabb az elvégzendő munkára. Különféle bevonatok, hideggel vagy meleggel szembeni ellenállás teszi egyedivé ezeket a védőfelszereléseket, ám arra mindenképpen fektessünk nagy hangsúlyt, hogy a lehető legkényelmesebb modellt válasszuk. A szerelőkesztyű ugyanis egyetlen pillanatra sem akadályozhat minket a munkavégzésben.

Onnan ismerszik meg, hogy a megfelelő darab mellett döntöttünk, amennyiben szinte észre sem vesszük a kezünkön viselés közben.