A póló szitanyomás érdekes története

, , A póló szitanyomás érdekes története bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az élet számos területén hasznosak a különféle grafikával, logóval ellátott ruházati cikkek, ideálisak például mozgó reklámfelületként is. Tanintézményeknek is népszerű ruházati megoldás ez, így a póló szitanyomás feladatát gyakran bízzák szakemberekre. Azonban, ha Ön igazán megbízható minőséget képviselő eredményt szeretne, akkor tanácsos felkeresnie az aamillernyomda.hu weboldalon megismerhető céget, ahol precíz és szakszerű munkát végeznek.

A szitanyomás egyik alkalmazási területe a póló szitanyomás, amelyiknek a története évszázadokra nyúlik vissza, azonban a póló, mint ruhadarab, jóval később született meg. Eredetileg az amerikai T-shirt, magyarul T-ing néven elterjedt ruhadarabból származik. A póló szitanyomás már az 1940-es évektől létezik, mert ekkor alkalmazták először katonai jelzések feltüntetésére. Az első, reklámcélú pólónyomás alkalmazására Truman elnökválasztási kampányánál került sor.

Azóta már sok idő eltelt, ma már különböző pártok, civil szervezetek, zenei, sport együttesek, kereskedelmi cégek veszik igénybe ezt a szolgáltatást. Napjainkban különböző munkaterületeken már kötelező a céges logóval ellátott egyedi láthatósági mellény viselése. A nyomda üzemeltetői tudják ezt, illetve azt is, hogy ezeknek a megrendeléseknek gyorsan el kell készülniük, ezért akár 72 órás expressz beszerzést és feliratozást is vállalnak. Szitanyomás technikával készítik az egyszínű vagy színes nyomatokat. A kínálatukban szerepel a jó minőségű egyedi láthatósági mellény, de ugyanakkor megtalálható a vékony, kevésbé tartós is.

Ugyanakkor, hozott darabokra is elvégzik egyedi láthatósági mellény feliratozását. De ha nincs, akkor megtekintheti a kínálatot a reklámajándék katalógusban, ha pedig kiválasztotta a megfelelő típust, már csak meg kell rendelnie. Ezután a nyomda mindent lebonyolít, a beszerzéstől kezdve az emblémázásig, illetve a házhozszállítást is. Nagy előny, hogy nemcsak nagyobb példányszámokat vállalnak, hanem akár pár darabot is. Vegye fel a nyomdával a kapcsolatot, ha az egyedi láthatósági mellény emblémázásának szolgáltatását szeretné igényelni!