A parfüm minta hangsúlyozza az egyéniséget

, , A parfüm minta hangsúlyozza az egyéniséget bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A legtöbb pozitív emlékhez társul egy illat is. Hiszen gondoljunk csak bele, a tónál a vízparti levegő vagy esetleg a nyári eső illata. Mind fontos, mert a kedves gondolataink közé tartozik, ahogy az is az, amikor a partnerünket érezzük vagy érez bennünket. Emiatt is fontos, hogy milyen parfüm minta az, amelyikre a választásunk esik.

Bár tény, hogy túl sok a lehetőség és nem egyszerű a döntés, de nem is annyira nehéz. Például, ha tetszett a mezei virágok illata, jobban, mint mondjuk a gyümölcsöké, akkor már meg is van, hogy merre kell indulni. A boltban, ha a parfüm minta rengetegben kutakodunk, tudnunk kell, hogy ezek hatással lehetnek a hangulatunkra és más emberekére is, akikkel a nap folyamán éppen összefutunk. Mindig próbálkozni kell, hogy melyiket választjuk, mert nem mindegyik passzol hozzánk ugyanúgy.

Van amelyiket a bőrünk nem úgy szívja be vagy nekünk nem tetszik annyira, miután kifejti az erejét. A számunkra való parfüm minta az, amelyik egy cseppnyi varázslatot csempész a mindennapjainkba.