A kulcstartó mindig kéznél van

, , A kulcstartó mindig kéznél van bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kulcsok a mindennapi életünk részei és a legtöbb embernek több is van belőle. Ezért a kulcstartó az egyik legpraktikusabb és gyakran kézben lévő reklámajándék lehet. Amit az emberek nehezen viselnek el, azok a bosszantó dolgok.

Tehát arra figyelni kell az ajándékozó cégnek, hogy amit ajándékba ad, az jó minőségű legyen, hosszan tartó használatot biztosítson. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen érzésekkel lesznek a cég iránt.

A kulcstartó ne legyen túl nagy, hiszen akkor a zsebben nem fér el, de legyen akkora, hogy feliratozható felülettel bírjon. Az sem árt, ha valamilyen funkcióval bír, pl. lámpa van rajta vagy valamilyen nyitó, esetleg USB, de ha egyszerűen csak vicces, az is egy fontos funkció.

Ha valami felvidítja a napot, még ha az csak egy kulcstartó is, amikor rápillantunk mosolyt csal az arcunkra, már érdemes volt felkelni. Az életet az apró dolgok tartják fenn és ezek tudnak emelni vagy a gödör mélyére vinni bennünket. Ezért minden fontos, ami körülvesz bennünket és mindennek van jelentősége.