A KTM bicikli különleges története

, , A KTM bicikli különleges története bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ausztria az egész világon híres a minőségi munkaerejéről és a márkáiról. A KTM bicikli eleinte javítóműhelyként indult és amellett, hogy egyszer csődbe ment, egészen naggyá nőtte ki magát.

Az új tulajdonos levált a motorokról és helyette a kerékpárokban látta meg a fantáziát. A kétkerekű járművek története egészen új fordulatot vett.

A márka nemcsak a versenyekre, hanem a hétköznapokra és sportolásra vágyókra is gondolt. A boltban található széles választékban a kerékpárok mellett, egyéb kiegészítőket is beszerezhetünk. Ilyen lehet például a LED-es lámpa, a hátra szerelhető csomagtartó, férfi és női nyereg, de akár telefontartó és vízálló táska is. A kerékpárok kidolgozásánál gondoltak külön a nőkre és a férfiakra, így eltérő méretű és formájú vázat is választhatunk.

A KTM bicikli nagyjából 200.000 Ft összegnél kezdődik, de nem ritka az sem, amelyik megközelíti az 1 millió Forintot. Vásárlás előtt mindig gondolkodjunk el, hogy melyik típusra lehet szükségünk és azt válasszuk, ami elkísér a mindennapokban!