A fog implantátum múltja és jelene

, , A fog implantátum múltja és jelene bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A fogorvosi széktől való félelem úgy tűnik, hogy belénk van kódolva. Ki tudja miért, de tudat alatt is rettegünk a szájsebészeti eljárásoktól, legyen szó az egyszerű foghúzásról vagy bármilyen más kezelésről. A fog implantátum kifejezés hallatán pedig óhatatlanul is egy roppant hosszú, fájdalmas és kínos időszak jelenik meg a lelki szemeink előtt, aminek a végén az idegen elemmel a szánkban hazatérve, több hetes „barátkozási” időszak veszi kezdetét a beültetett egységgel.

Érdemes azonban megszabadulni ezektől a negatív gondolatoktól, hiszen a 21. század szájsebészeti eljárásai nyomokban sem emlékeztetnek a néhány évvel korábban tapasztalt, valóban fájdalmas és minden szempontból keserves kezelésekre.

Az új típusú IHDE fog implantátum azonnal terhelhető és ami a legjobb, maga a kezelés sem vesz igénybe többet 72 óránál. A gyors eljárásnak köszönhetően nem marad időnk félni, sőt, egyszeriben azon kapjuk magunkat, hogy odahaza élvezzük a régi, szép életet, immáron ép és egészséges fogsorral a szánkban.