A flekkensütő ára most igen vonzó!

, , A flekkensütő ára most igen vonzó! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kerti konyhát szeretne a ház mellé? Olyan megoldásokat keres, ami nemcsak egy kerti partihoz lehetnek ideálisak, hanem akár egész szezonban kint süthet-főzhet a szabadban? Rendelje meg a honlapunk egyik legkedveltebb termékét, a grillezőt! Ez a fajta flekkensütő utólag is beépíthető egy kemence vagy sütő mellé, amin jobbnál-jobb falatok készülhetnek.

A flekkensütő két magasságban is remekül szuperál, így bármikor készíthet moderáltan átsült húsokat vagy kérgesített BBQ-féléket. Szalonnához, zöldségekhez is remek lesz, emellé pedig kürtőskalácsfát, pizza lapot, tárcsát, bográcsot is vehet. Maga a flekkensütő ára ÁFA nélkül mintegy 55 000 Ft, viszont a mellé megrendelt kiegészítők már felárasak.

Ezeket részletesen is megtalálja cégünk honlapján, így el is tudja végezni a számításokat. Rendelje meg időben, lehetőleg szezon előtt, mert akkor 1 héten belül elkészül! Ha nyáron rendel, akkor a torlódás miatt számolnia kell azzal, hogy ez a gyártási idő nem tartható. A nyári szezonban használt termékek mellett, a vállalat fő profilja a kandallóbetétek gyártása.

Ahol nincs hely hatalmas frontüveggel rendelkező kandalló kiépítésére, ott bátran választhat más alternatívát. Sokan használják ki a sarok kandallóbetét előnyeit, hiszen szintén képes felmelegíteni akár az egész házat, még sincs útban. Hasonló előnyökkel rendelkezik a válaszfalba építhető tűztér is, ami ráadásul két helyiségben tudja megmutatni páratlan szépségét.

Bár a sarok kandallóbetét esetében is a főszerep a látványnak jut, okosan kiépítve mégis a praktikusság kerül majd előtérbe. Egy ráhelyezett hődobbal például a megtermelt hőenergia nagyobb felületen dolgozhat és a felfűtött szobában tovább megmarad a generált meleg.

A két üveg csatlakozhat elválasztás nélkül is, ilyenkor az ajtó „L” alakú és egyben nyílik az oldalsó résszel. A külön elválasztott modelleknél csak az egyik oldal nyitható, ami nem más, mint egy kerámiaüveges, öntvénykeretes típus. A sarok kandallóbetét dizájnja minimál és rusztikus kialakításban is elérhető.