A DD Step szandál sokféle kivitelben kapható

, , A DD Step szandál sokféle kivitelben kapható bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Amennyiben szeretne gyermekének egy igazán strapabíró lábbelit vásárolni, akkor jó helyen jár. A DD Step szandál az óriási népszerűségét a pozitív tulajdonságainak és a remek anyagösszetételének köszönheti. A talpa természetes gumiból készül, ami ellenáll a fizikai behatásoknak.

Rendkívül könnyű, ezáltal nem terheli a lurkó lábait. A rugalmasságának köszönhetően könnyed, természetes mozgást tesz lehetővé. Minden alkotórésze minőségi. A belső bélése és a talpbetét borítása valódi bőr. A DD Step szandál megerősített kérge tovább fokozza a stabil járást. A varrásánál 3D technológiát alkalmaznak. A fazonját illetően tépőzáras, ami nagymértékben megkönnyíti a fel- és levételét. A filmnyomott díszítésének hála, a gyermekek szívesen viselik.

A talp csúszásgátlós, ami a biztonságot szolgálja. Sokféle színben és mintázatban van jelen az üzletek polcain, szóval kisfiúknak és kislányoknak egyaránt találhat megfelelő modellt. A DD Step szandál kedvezményes áron szerezhető be a webshopokból. Az online vásárlás kifejezetten kényelmes.