A beltéri falfesték is nyomon követi a trendeket

, , A beltéri falfesték is nyomon követi a trendeket bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Minden évben a Pantone meghatároz egy színt, ami az egész szezonban uralkodó szerepet tölt be. A színekkel kapcsolatos divatot befolyásolja és egyben uralja is a trendeket. Ez megmutatkozik a lakberendezési stílusokban, a terek megjelenésében.

Fontos, hogy kívül-belül milyen árnyalatok kerülnek fel a falra. A beltéri falfesték követi a változásokat és minden szezonban gyönyörű árnyalatokban vásárolhatóak meg, amelyekkel még csodálatosabbá varázsolhatjuk az otthonunkat. A színek minden formája hatással van ránk, nem hiába ismerjük a színtan szabályait és törvényeit, mivel erősen összefüggésben vannak az emberekkel. Akár az egész szervezet működésére is hatással lehetnek. A közvetlen környezetünkben használt színek és annak árnyalatai, legyen szó beltéri falfesték vagy más megjelenési formáról, biztosan hatást gyakorol a közérzetünkre.

Ezáltal egy rosszul megválasztott beltéri falfesték tönkreteheti a mindennapjainkat és megbetegítheti a közelében élő személyeket. Egy zöldre festett fal erősen inspiráló lehet és felkelti az eltompult figyelmet, míg egy vörös beltéri falfesték idegessé teheti a szemlélőjét.